Bananen Cake mini

Geniet van een heerlijke cake met banaan! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!

Wat is dit voor cake om zelf te bakken?

Een Bananen Cake is een zachte, luchtige cake met de lekkere smaak van banaan! Er wordt geen verse banaan gebruikt, waardoor de cake mooi luchtig blijft tijdens het bakken.   

In plaats van verse banaan gebruik je de biologische bananenpoeder uit de bakmix. Deze bananenpoeder is te herleiden naar het Zuid-Amerikaanse Peru. In dit land worden uitsluitend de beste zongerijpte bananen geoogst. Deze bananen hebben een heerlijke zoete smaak die uitstekend gebruikt kan worden als zoetstof. Het is dus pure banaan waar poeder van gemaakt is. Samen met de stukjes bananen chips is de banenpoeder een perfecte combi voor dit lekkere cakeje!

Door de stukjes bananen chips krijgt de cake een extra bite.

Stroopwafelcake

Wat zit er in de Bananen Cake?

In de bakmix Bananen Cake zitten de volgende ingrediënten: 

  • tarwe bloem
  • bakpoeder
  • suiker
  • bananen poeder
  • bananen chips

Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe: 

  • 2 eieren 
  • 180 gr. roomboter

Je bakt de cake op 170°C in circa 55-60 minuten gaar. 

Mensen met de volgende allergieën kunnen de Stroopwafel Cake niet eten: 

  • Glutenallergie
  • Melkallergie
  • Kippenei-allergie
De bakmix wordt gemaakt in een ruimte waar noten worden verwerkt.

Hoe maak je een Bananen Cake?

Voordat je begint: warm de oven voor op 170°C. Gebruik de roomboter en de eieren op kamertemperatuur. Volg deze stappen en je cake smaakt zoals het bedoeld is: 

Wat kost deze cake mix?

Schenk de volledige bakmix bij het ei en boter mengsel.

Een bakmix Bananen Cake heeft een adviesprijs van €3,75. Daarbij komen nog de kosten voor de twee eieren en de roomboter.

Zelf de Bananen Cake proeven?