Framboobbies Cake

In actie voor Pink Ribbon

Geniet van een heerlijke cake met Frambozensmaak en witte Callebaut Chocolade chuncks! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!

Met deze cake kom ik in actie voor Pink Ribbon: van iedere Framboobbies Cake gaat €1,50 naar Pink Ribbon. Deze stichting haalt geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen zij er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding. 


Helaas weet ik uit eigen ervaring hoe het is om borstkanker te hebben. In 2018 werd er bij mij een triple negatieve tumor gevonden, op 35 jarige leeftijd met 2 jonge meiden van 3 en 1 jaar oud. Na onderzoek bleek ik helaas belast met het BRCA1 gen… Na een rollercoaster van zware chemo’s en operaties heb ik dit alles overwonnen! Er is nog zoveel te onderzoeken en op te lossen, dus mensen doneer of koop een lekkere cake en doneer daardoor ook een gedeelte aan Pink Ribbon! Kijk voor meer informatie op mijn Pink Ribbon actiepagina.

Wat is dit voor cake om zelf te bakken?

De Framboobbies Cake is een heerlijke zoete cake met een frambozensmaak gecombineerd met witte chocolade. De witte chocolade chuncks van Callebaut smelten tijdens het bakken maar een beetje, waardoor de Framboobbies Cake een verrassende bite krijgt. De Cake is kleiner dan een standaard cake bakblik, maar je krijgt er dan ook een bakvorm bij! 

Een plak cake bij de koffie of thee saai? Echt niet, deze cake zou je het liefst helemaal op willen eten! Met deze mini-cakemix is dit ook helemaal geen probleem! 

Wat zit er in de Framboobbies Cake?

in-actie-pink-ribbon

In de bakmix zitten de volgende ingrediënten: 

 • tarwe bloem
 • bakpoeder
 • bourbon vanillesuiker
 • witte basterdsuiker
 • frambozen extract met kleurstof
 • witte chocolade chuncks
 • zout

Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe: 

 • 2 eieren 
 • 90 gr. roomboter

Je bakt de cake op 160°C in 55-60 minuten gaar. 

Mensen met de volgende allergieën kunnen de Framboobbies Cake niet eten: 

 • Glutenallergie
 • Melkallergie
 • Kippenei-allergie
De bakmix wordt gemaakt in een ruimte waar noten worden verwerkt.

Hoe maak je een Framboobbies Cake?

Voordat je begint: warm de oven voor op 160°C. Gebruik de roomboter en de eieren op kamertemperatuur. Volg deze stappen en je cake smaakt zoals het bedoeld is: 

Wat kost deze cake mix?

framboobbies-brievenbuscake

De mini-bakmix Framboobbies Cake heeft een adviesprijs van €4,-. De brievenbus variant (in verzendverpakking) heeft een adviesprijs van €4,50. Daarbij komen nog de kosten voor de eieren en de roomboter.

Van iedere verkochte Framboobbies Cake wordt €1,50 overgemaakt naar Pink Ribbon! 

De Framboobbies Cake bestellen?

De Framboobbies bakmixen kun je bestellen met onderstaand formulier. Na ontvangst van je bestellingsaanvraag stuur ik je een betaalverzoek. Na betaling wordt je bakmix gemaakt en kun je deze op afspraak afhalen bij Boet 9 in Waarland. Of misschien wil je het wel laten opsturen naar iemand die zo’n bakmix heeft verdiend? Dat kan natuurlijk ook! De verzendkosten van één brievenbuspakket bedragen €4,50.

Kies een bakmix. Wil je er meer dan één? Vermeld dit dan in het opmerkingen veld.
Klik hier voor de algemene voorwaarden.