Advocaat Cake

Geniet van een heerlijke cake met de rijke smaak van advocaat! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!

Wat is dit voor cake om zelf te bakken?

Deze Advocaat Cake wordt gemaakt met pure cake ingrediënten en extra eieren. Hierdoor is de cake luchtiger dan een standaard cake!

Door de cake zitten de heerlijk bakvaste pure chocoladedruppels van Callebaut. 

Met de zoete advocaat smaak is deze cake een heerlijke lekkernij om tijdens Pasen te serveren! Een chocolade paasei maakt de cake helemaal af. 

Advocaatcake

Wat zit er in de Advocaat Cake?

Advocaatcake-bakmixen

In de bakmix Advocaat Cake zitten de volgende ingrediënten: 

  • tarwe bloem
  • bakpoeder
  • witte basterdsuiker
  • vanille extract
  • zout
  • pure chocoladedruppels van Callebaut
  • een paar paaseitjes

Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe: 

  • 4 eieren (mini: 2 eieren)
  • 190 gr. roomboter (mini: 90 gr.)

Je bakt de cake op 160°C in 55-60 minuten gaar. 

Mensen met de volgende allergieën kunnen de Advocaat Cake niet eten: 

  • Glutenallergie
  • Melkallergie
  • Kippenei-allergie
De bakmix wordt gemaakt in een ruimte waar noten worden verwerkt.

Hoe maak je een Advocaat Cake?

Voordat je begint: warm de oven voor op 160°C. Gebruik de roomboter en de eieren op kamertemperatuur. Volg deze stappen en je cake smaakt zoals het bedoeld is: 

Wat kost deze cake mix?

Advocaatcake

Een bakmix Advocaat Cake heeft een adviesprijs van €6,50. De mini heeft een adviesprijs van €4.25. Daarbij komen nog de kosten voor de eieren en de roomboter.

Zelf de Advocaat Cake proeven?