Speculaas Boterkoek
Geniet van heerlijke zelf gemaakte boterkoek! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!
Wat is dit voor lekkers om zelf te bakken?
Deze Boterkoek is makkelijk te maken, smaakt heerlijk en je huis ruikt ook nog eens verrukkelijk!
De Speculaas Boterkoek is niet alleen leuk om te maken en lekker om te eten, maar je huis ruikt ook als een professionele bakkerij als deze boterkoek een klein half uurtje in de oven heeft gestaan!
Wat zit er in de Speculaas Boterkoek?
In de bakmix Speculaas Boterkoek zitten de volgende ingrediënten:
- tarwe bloem
- zout
- donkere basterdsuiker
- speculaas kruiden
- cacao
- kaneel
- amandelschaafsel
Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe:
♥ 150 gram roomboter
♥ 2 eetlepels melk
Je bakt de Boterkoek in circa 20 minuten gaar.
Mensen met de volgende allergieën kunnen de Speculaas Boterkoek niet eten:
- Glutenallergie
- Melkallergie
- Kippenei-allergie
Hoe maak je de Speculaas Boterkoek?
Voordat je begint: warm de oven voor op 190°C. Gebruik de roomboter op kamertemperatuur. Volg deze stappen en je Boterkoek smaken zoals het bedoeld is:
Tips:
– Is je deeg te droog en brokkelig, voeg nog een eetlepel melk toe.
– Is je deeg te nat? Voeg dan een klein beetje bloem toe.
– Maak een lepel iets vochtig en strijk je deeg glad in de bakvorm.
– Na het bakken komt de boterkoek wiebelig uit de oven, laat hem op het aanrecht afkoelen. Als hij afgekoelt is dan zet je hem in de koelkast. Daar bewaar je hem ook, als er nog wat over is!
Wat kost deze bakmix?
De bakmix Speculaas Boterkoek heeft een adviesprijs van €4,50. Daarbij komen nog de kosten voor de roomboter en de melk.
Zelf de Speculaas Boterkoek proeven?
Zoek een verkooppunt BestellenOmdat niet alles uitgebreid op zo’n lief klein labeltje past….
Ingrediëntenlijst:
Tarwebloem:tarwebloem,ENZYMEN,E300 (ascorbinezuur), water. Bevat: Tarwe, Glutenbevattende granen ♥ Kan bevatten: Rogge
Zout
Donkere Basterdsuiker: kristalsuiker, invertsuikerstroop, karamel
Cacao: cacaopoeder, zuurteregelaar E501i
Speculaaskruiden: Specerijen (kaneel, koriander, nootmuskaat, kruidnagel, gember, kardemom), sinaasappelschillen.
Facebook Instagram Envelope