Bakmix door de brievenbus? 

Wil jij je vrienden, familie of collega’s verrassen met wat lekkers om thuis te bakken?!

Bestel eenvoudig en snel een brievenbus pakket met een bakmix mini of klein naar keuze. Je kunt deze komen ophalen bij Boet 9 in Waarland of direct door mij naar de ontvanger laten opsturen. Als ik de bakmix voor u met PostNL verstuur, dan komen er €4,50 verzendkosten per brievenbuspakketje bij de kosten voor de bakmix.

Wat zit er allemaal in een brievenbus-bakmix?

De bakmixen voor de Cake mini en de Koekkies klein in brievenbus uitvoering zijn gevacumeerd in plastic en voorzien van de stickers met ingrediënten. Bij de Cake mini wordt een klein cake bakblikje meegeleverd. Het bakblikje is zo gevouwen dat je, na het uitvouwen, het beslag er zo in kan doen! Het recept van de Cake staat achterop. Dit alles wordt geleverd in een kartonnen doosje (A5) dat precies door de brievenbus past. 

Een brievenbusbakmix bestellen?

De brievenbusbakmixen kun je bestellen met onderstaand formulier. Na ontvangst van je bestellingsaanvraag stuur ik je een betaalverzoek. Na betaling wordt je bakmix gemaakt en kun je deze op afspraak afhalen bij Boet 9 in Waarland. Ook is het mogelijk om de brievenbusbakmix tegen standaard verzendkosten van PostNL naar je op te sturen. De verzendkosten van één brievenbuspakket bedragen €4,50.

Kies een bakmix. Wil je er meer dan één? Vermeld dit dan in het opmerkingen veld.
Klik hier voor de algemene voorwaarden.