Geniet van een heerlijke cake met appel en kaneel! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!
Wat is dit voor cake om zelf te bakken?
Een Appelkaneel Cake is een zachte, luchtige cake met een vleugje kaneel en natuurlijk… appel! Naast de gedroogde appel in de bakmix kunnen natuurlijk naar wens vers geschilde appels toegevoegd worden. De Appelkaneel Cake is eenvoudig te bakken en heeft net dat beetje extra smaak dat bij een gewone cake nog wel eens wil ontbreken.
Een plak cake bij de koffie of thee saai? Echt niet, deze cake zou je het liefst helemaal op willen eten!
Wat zit er in de Appelkaneel Cake?
In de bakmix Appelkaneel Cake zitten de volgende ingrediënten:
tarwe bloem
rijsmiddel
bourbon vanillesuiker
zout
kaneel
witte basterdsuiker
appelblokjes
Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe:
♥ 4 eieren
♥ 190 gr. roomboter
Bij de mini uitvoering:
♥ 2 eieren
♥ 90 gr. roomboter
Je bakt de cake in 55-60 minuten gaar.
Mensen met de volgende allergieën kunnen de Appelkaneel Cake niet eten:
Glutenallergie
Melkallergie
Kippenei-allergie
De bakmix wordt gemaakt in een ruimte waar noten worden verwerkt.
Hoe maak je een Appelkaneel Cake?
Voordat je begint: warm de oven voor op 160°C. Gebruik de roomboter en de eieren op kamertemperatuur. Volg deze stappen en je cake smaakt zoals het bedoeld is:
Schenk de volledige bakmix in een mengkom.
Mix de eieren en de roomboter, tot een egale massa.
Vet een bakblik in.
Mix alle ingrediënten tot een stevig cake-beslag.
Voeg naar wens plakjes appel toe in of op de cake.
Bak de cake in 40 minuten.
Check met een satéprikker of het beslag gaar is en voeg eventueel 5 minuten toe.
Wat kost deze cake mix?
Een bakmix Appelkaneel Cake heeft een adviesprijs van €6,-. De mini variant heeft een adviesprijs van €4.25. Daarbij komen nog de kosten voor de eieren, roomboter en eventueel een appel.
Appeltjes:appel,suiker,voedingszuur:E330,kaneel,conserveermiddel:E223(SULFIET) Bevat sulfiet. ♥ Kan mogelijk sporen bevatten van gluten, noten, pinda’s en sesam.