Geniet van een heerlijke Brownie! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!
Wat is dit voor koek om zelf te bakken?
Een Brownie is een zachte, smeuïge koek met lekker veel chocolade!
In de bakmix zitten, walnoot en bakvaste chocolade druppels, zowel puur als witte chocolade. Door gebruik van Callebaut cacao en druppels is dit echt een hemelse Brownie.
De Brownie is eenvoudig te bakken en is eigenlijk gewoon om je vingers bij af te likken!
Wat zit er in de Brownie?
In de bakmix Brownie zitten de volgende ingrediënten:
cacao
tarwe bloem
lichte basterdsuiker
witte basterdsuiker
pure chocolade chuncks
witte chocolade chuncks
walnoot
Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe:
3 eieren
190 gr. roomboter
Je bakt de Brownie in circa 25 minuten gaar. Hou je van een iets drogere Brownie, dan laat je hem 5 tot 10 minuten langer in de oven staan!
Mensen met de volgende allergieën kunnen de Brownie niet eten:
Glutenallergie
Melkallergie
Kippenei-allergie
Noten allergie
Soja allergie
Hoe maak je een Brownie?
Voordat je begint: warm de oven voor op 190°C. Gebruik de roomboter en de eieren op kamertemperatuur. Volg deze stappen en je koek smaakt zoals het bedoeld is:
Extra tips en tricks:
Je kunt ook een springvorm gebruiken als je geen 20×20 bakblik hebt.
Bak de Brownie in het midden van de oven, met het rooster op de middelste stand.
Wat kost deze Brownie mix?
Een bakmix Brownie heeft een adviesprijs van €6,50. Daarbij komen nog de kosten voor de drie eieren en de roomboter.