Speculaas Cake

Geniet van een heerlijke Speculaas cake! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!

Wat is dit voor cake om zelf te bakken?

Speculaas Cake is een zachte, luchtige cake met de kruidige smaak van speculaas. De speculaaskruiden kleuren de cake en zorgen voor een heerlijke geur tijdens het bakken. Het vleugje cacao doet de rest.

De versgebakken Speculaas Cake smaakt naar feestdagen maar past ook prima bij een herfstachtige middag met chocolademelk met slagroom! 

 

Gebakken Speculaas Cake

Wat zit er in de Speculaas Cake?

In de bakmix Speculaas Cake zitten de volgende ingrediënten: 

  • tarwe bloem
  • bakpoeder
  • suiker
  • Speculaas kruiden
  • cacao

Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe: 

  • 4 eieren (mini 2 eieren)
  • 200 gr. roomboter (mini 100 gr. roomboter)
  • melk

Je bakt de cake op 160°C in circa 55-60 minuten gaar. 

Mensen met de volgende allergieën kunnen de Stroopwafel Cake niet eten: 

  • Glutenallergie
  • Melkallergie
  • Kippenei-allergie
De bakmix wordt gemaakt in een ruimte waar noten worden verwerkt.

Hoe maak je een Speculaas Cake?

Voordat je begint: warm de oven voor op 160°C. Gebruik de roomboter en de eieren op kamertemperatuur en de melk direct uit de koelkast. Volg deze stappen en je cake smaakt zoals het bedoeld is:

Wat kost deze cake mix?

Smullen maar!

Een bakmix Speculaas Cake heeft een adviesprijs van €6.00 (mini €3.95).Daarbij komen nog de kosten voor de eieren, melk en de roomboter.

Zelf de Speculaas Cake proeven?