Geniet van een heerlijke Blondie! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!
Wat is dit voor koek om zelf te bakken?
Een Blondie is een zachte, behoorlijk smeuïge koek met witte chocolade!
In deze bakmix zitten bakvaste witte chocolade druppels, die vind je naast de walnoot terug in de cake na het bakken!
De Blondie is eenvoudig te bakken en is een combinatie van een boterkoek en een brownie.
Wat zit er in de Blondie?
In de bakmix Blondie zitten de volgende ingrediënten:
tarwe bloem
zout
lichte basterdsuiker
witte chocolade chuncks
walnoot
Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe:
2 eieren
170 gr. roomboter
Je bakt de Blondie in circa 25-30 minuten gaar. Hou je van een iets drogere Blondie, dan laat je hem 5 tot 10 minuten langer in de oven staan!
Mensen met de volgende allergieën kunnen de Blondie niet eten:
Glutenallergie
Melkallergie
Kippenei-allergie
Noten allergie
Hoe maak je een Blondie?
Voordat je begint: warm de oven voor op 190°C. Gebruik de roomboter en de eieren op kamertemperatuur. Volg deze stappen en je koek smaakt zoals het bedoeld is:
Extra tips en tricks:
Je kunt ook een springvorm gebruiken als je geen vierkant bakblik hebt.
Bak de Blondie in het midden van de oven, met het rooster op de middelste stand.
Wat kost deze koek mix?
Een bakmix Blondie heeft een adviesprijs van €6,50. Daarbij komen nog de kosten voor de twee eieren en de roomboter.