Boet 9 kun je het beste zien als een (kleine) groothandel van de verkoop van bakmixen en meer. Ik bedenk en probeer de recepten uit tot ik een goede formule heb gevonden om het de eindgebruiker zo lekker en zo makkelijk mogelijk te maken! Ik weeg alle ingrediënten af, verpak alles in een super leuke verpakking en zorg dat dit bij mijn klanten komt. Voorlopig lever ik nu vooral aan Boerderij winkels en Giftshops, maar misschien ben jij wel de volgende!

Wie is de ‘ik’ achter Boet 9…….

Ik ben Alisa Heemskerk-Houtenbos, een nuchtere Noord-Hollandse met een opvallende dosis werklust. Ik woon met mijn lieve man en twee jonge meiden net buiten het dorp Waarland Noord-Holland. 

Jaren geleden volgde ik een tweejarige opleiding consumptieve techniek. Daarna volgde de middelbare hotelschool in Amsterdam en de benodigde hygiëne opleidingen (sociale hygiëne en HACCP) om in de horeca te gaan werken. Jarenlang werkte ik in restaurants, lunchrooms en op evenementen locaties. Hard werken, maar met heel veel plezier!

In het jaar 2020 kwam de ommekeer en besloot ik op zoek te gaan naar werk buiten de horeca, maar wel iets waar ik mijn kennis en ervaring in kan gebruiken. Om te beginnen heb ik de ontwikkeling en verkoop van de bakmixen overgenomen van Danique, mijn nicht. Zij meer tijd voor haar boerderijwinkel en ik een uitdaging om het assortiment en de verkopen van het nieuwe bakmixen merk uit te breiden: een mooie oplossing voor beiden!

Ondertussen ook uitgebreid met brievenbus bakmixen! Ik vacuümmeer de bakmixen zodat ze in een brievenbusdoosje passen! Dit natuurlijk met behoud van de laagjes!!