Blondie

Geniet van een heerlijke Blondie! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!

Wat is dit voor koek om zelf te bakken?

Een Blondie is een zachte, behoorlijk smeuïge koek met witte chocolade! 

In deze bakmix zitten bakvaste witte chocolade druppels, die vind je naast de walnoot terug in de cake na het bakken!

De Blondie is eenvoudig te bakken en is een combinatie van een boterkoek en een brownie.

 

Wat zit er in de Blondie?

In de bakmix Blondie zitten de volgende ingrediënten: 

  • tarwe bloem
  • zout
  • lichte basterdsuiker
  • witte chocolade chuncks
  • walnoot

Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe: 

  • 2 eieren
  • 170 gr. roomboter

Je bakt de Blondie in circa 25-30 minuten gaar. Hou je van een iets drogere Blondie, dan laat je hem 5 tot 10 minuten langer in de oven staan!

Mensen met de volgende allergieën kunnen de Blondie niet eten: 

  • Glutenallergie
  • Melkallergie
  • Kippenei-allergie
  • Noten allergie
 

Hoe maak je een Blondie?

Voordat je begint: warm de oven voor op 190°C. Gebruik de roomboter en de eieren op kamertemperatuur. Volg deze stappen en je koek smaakt zoals het bedoeld is:

Extra tips en tricks:

  • Je kunt ook een springvorm gebruiken als je geen vierkant bakblik hebt.
  • Bak de Blondie in het midden van de oven, met het rooster op de middelste stand.

Wat kost deze koek mix?

Boet-9-Blondie-cake

Een bakmix Blondie heeft een adviesprijs van €6,50. Daarbij komen nog de kosten voor de twee eieren en de roomboter.

Zelf de Blondie proeven?

Omdat niet alles uitgebreid op zo’n lief klein labeltje past….

 Ingrediëntenlijst:

Tarwebloem:tarwebloem,ENZYMEN,E300 (ascorbinezuur),water. Bevat:Tarwe,Glutenbevattende granen ♥ Kan bevatten:Rogge

Zout

Lichte Basterdsuiker:kristalsuiker,invertsuikerstroop,karamel

Witte chocolade chuncks:suiker,volle MELK poeder,cacaoboter,emulgator: SOJA lecithine,natuurlijk vanille aroma. Bevat:sojamelk

Walnoot