Geniet van een heerlijke Blondie! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!
Een Blondie is een zachte, behoorlijk smeuïge koek met witte chocolade!
In deze bakmix zitten bakvaste witte chocolade druppels, die vind je naast de walnoot terug in de cake na het bakken!
De Blondie is eenvoudig te bakken en is een combinatie van een boterkoek en een brownie.
In de bakmix Blondie zitten de volgende ingrediënten:
Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe:
Je bakt de Blondie in circa 25-30 minuten gaar. Hou je van een iets drogere Blondie, dan laat je hem 5 tot 10 minuten langer in de oven staan!
Mensen met de volgende allergieën kunnen de Blondie niet eten:
Voordat je begint: warm de oven voor op 190°C. Gebruik de roomboter en de eieren op kamertemperatuur. Volg deze stappen en je koek smaakt zoals het bedoeld is:
Extra tips en tricks:
Een bakmix Blondie heeft een adviesprijs van €6,50. Daarbij komen nog de kosten voor de twee eieren en de roomboter.
Omdat niet alles uitgebreid op zo’n lief klein labeltje past….
Ingrediëntenlijst:
Tarwebloem:tarwebloem,ENZYMEN,E300 (ascorbinezuur),water. Bevat:Tarwe,Glutenbevattende granen ♥ Kan bevatten:Rogge
Zout
Lichte Basterdsuiker:kristalsuiker,invertsuikerstroop,karamel
Witte chocolade chuncks:suiker,volle MELK poeder,cacaoboter,emulgator: SOJA lecithine,natuurlijk vanille aroma. Bevat:sojamelk
Walnoot