Geniet van een heerlijke Speculaas cake! Pure ingrediënten zorgen voor de heerlijke smaak en je maakt het in een handomdraai!
Speculaas Cake is een zachte, luchtige cake met de kruidige smaak van speculaas. De speculaaskruiden kleuren de cake en zorgen voor een heerlijke geur tijdens het bakken. Het vleugje cacao doet de rest.
De versgebakken Speculaas Cake smaakt naar feestdagen maar past ook prima bij een herfstachtige middag met chocolademelk met slagroom!
In de bakmix Speculaas Cake zitten de volgende ingrediënten:
Je voegt zelf de volgende ingrediënten toe:
♥ 4 eieren
♥ 200 gr. roomboter
♥ 6 eetlepels melk
Je bakt de cake in circa 55-60 minuten gaar.
Mensen met de volgende allergieën kunnen de Stroopwafel Cake niet eten:
Voordat je begint: warm de oven voor op 160°C. Gebruik de roomboter en de eieren op kamertemperatuur en de melk direct uit de koelkast. Volg deze stappen en je cake smaakt zoals het bedoeld is:
Een bakmix Speculaas Cake heeft een adviesprijs van €6,25 (mini €4,50).Daarbij komen nog de kosten voor de eieren, melk en de roomboter.
Omdat niet alles uitgebreid op zo’n lief klein labeltje past….
Ingrediëntenlijst:
Tarwebloem:tarwebloem,ENZYMEN,E300 (ascorbinezuur),water. Bevat:Tarwe,Glutenbevattende granen ♥ Kan bevatten:Rogge
Bakpoeder:rijsmiddelen(dinatirumdifosfaat,natriumcarbonaten),maïszetmeel
Bourbon Vanillesuiker:92% suiker,natuurlijke bourbon vanille aroma,gemalen geëxtraheerde vanillestokjes,vanille aroma
Zout
Donkere Basterdsuiker:kristalsuiker, invertsuikerstroop,karamel
Cacao:cacaopoeder,zuurteregelaar E501i
Speculaaskruiden:Specerijen(kaneel,koriander,nootmuskaat,kruidnagel,gember,kardemom),sinaasappelschillen.